Monday, September 30, 2013

Fall inspiration: Paul & Joe

Sjajna kolekcija inspirisana muško-ženskom odećom. Možda ne preterano inovativna u pogledu krojeva, ali svakako veoma interesantna jer nudi pregršt inspiracije, interesantnih dezena i neobičnih spojeva boja, tekstura i tkanina, te ako vas je ovih dana loše vreme nateralo da ubrzano osmislite svoj jesenji stil, kreacije iza kojih stoji Sophie Albou-Mechaly svakako mogu biti od velike pomoći.Dečački stil na ženski način. Neutralne bež, mlečno bela i siva odlično su razbijene jarko žutom, ali  i zlatnim brokatom. A ni zlatna dugmad sigurno ne škode. Slojevito i udodno, upravo ono što nam treba kada jesen pokaže svoje pravo lice. 


STYLE NOTE: klasično + neutralni tonovi + žuto + krzneni ili zlatni detalji


Sivo i crno su svakako najčešća osnova od koje polazimo u kreiranju jesenjih i zimskih odevnih kombinacija. Crni, odnosno sivi kaput, zatim crne ili sive pantalone i farmerice su komadi bez kojih se ne može zamisliti bilo koji garderober. A kako bi crno siva kombinacija zablistala novim sjajem sve što je potrebno su košulja ili haljina interesantnog dezena, a za one hrabrije cvetni sako ili čak detalji od krzna.  Ako ste ljubitelji krznenih prsluka ova kolekcija je odličan izvor inspiracije.


STYLE NOTE: sivo/crno + razigran dezen + krzno


A tu su i neizostavne večernje kombinacije. Ženstvene halinice sa polurolkom kombinovane sa dubokim čizmama za sexy zaokret, odnosno cigaret panalone i nežna čipkana bluza, a sve to dopunjeno sa malo magije zahvaljujući zlatnim tonovima koji se javljaju tek kao nagoveštaj, ali i potpuno dominiraju celom kombinacijom.


STYLE NOTE: crno + nežna čipka + zlatni detaljiMožda Paul & Joe kolekcija za ovu jesen ne donosi velike modne revolucije ali svakako donosi niz sjajnih modela koji su kao stvoreni da osvoje ulice ali i pruže puno ideja kako da mnoge slične komade odeće koje posedujemo u ormaru kombinujemo na jedan interesantan, moderan i za nijansu dugačiji način. Sve u svemu ova kolekcija je osvojila sve moje simpatije, a verujem da ni vi nećete ostati skroz ravnodušni.3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...