Sunday, June 30, 2013

Klik do vencanja... a sad klik ,klik!

Pre izvesnog vremena imala sam priliku da upoznam dve sjajne devojke. Osim što dele zajedničko ime, dele još nešto, a to je ljubav prema svim radostima koje se tiču venčanja i njegove organizacje. One su Marina i Marinaduo koji stoji iza sajta klikdovencanja.com, čarobnog internet kutka koji može biti i vaša desna ruka pri organizaciji venčanja. A ako zatreba, a tu su i da pomognu oko realizacije devojačkih večeri, veridbi i sličnih događaja koji veličaju ljubav.
Uz dobru kafu i muziku pričale smo o venčanjima, našim iskustvima, svim sitnicama koje čine da taj dan bude poseban, kao o i nekim budućim planovima i došla do zaključka da kada se udruži kreativnost koja se krije iza crvenih i plavih kovrdža rezultat mora da bude više nego odličan!
Njihov sajt nudi odgovore na najrazličitije dileme pred kojima se mogu naći mladenci, pregršt inspiracije i što je najvažnije usluge profesionalne organizacije venčanja. Verujem da fotografije u nastavku posta govore sve što treba da znate o njihovom talentu i umeću, a kako vas ne bih više zadržavala najbolje je da same/i istražite njihov svet venčanja.
Photos: klikdovencanja.com


9 comments:

 1. Iako ne volim venčanja i sve što uz njih ide fotke koje su izabrala za post mi se dopadaju. Eto. :)

  ReplyDelete
 2. Divne, predivne fotografije! :D

  ReplyDelete
 3. Drago mi je sto je nesto ovog tipa konacno zazivelo i u nasoj zemlji. Svaka cast curama za inicijativu i sto na ovaj nacin izrazavaju kreativnost! Moram da priznam da mi je (tajna) zelja da se i ja ovako necim bavim :D

  ReplyDelete
 4. nisam ni sumnjala da cete biti sjajna kombinacija :)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...