Tuesday, April 19, 2011

Emma Roberts



Photos: variou sites

These days everybody talk about her style, so i deacided to explore what is so intrasting about her. These are my favorite looks, and i must say she's so lovely, isn't she?

Primetila sam da se poseldnjih dana dosta priča i komentariše o njenom stilu, na primer o tome kako vešto nosi Nike patike u kombinaciji sa Chloe torbom...hm... i slično. Ja bih rekla da je njen šarm ono što je dopadljivo, a da su Chloe i Nike tu sasvim slučajno, no to nije tema današnjeg posta, ali me je svakako inspirisalo da malo istražim njen stil, i došla sam do sledećeg zaključka...
Njeen stil je savršena inspiracija za sve one koji su ovih dana u potrazi sa maturskom haljinom!!! Dakle, ovaj post je pre svega namenjen svima onima koji su u potrazi za maturskom haljinom, pa onima koji vole Emu, a zatim svima ostalima :)
Zašto? Kao prvo Ema je dvadesotogodišnjakinja, znači godine su približne, a kao drugo njen red carpet stil je sasvim primeren pomenutom događaju! Oduvek me je čudio i bunio taj pompezni kič koji omami maturantkinje, sateni, prektatke haljine, preduge haljine, čudan i na čudnim mestima postavljen štras, loše izvedena gola leđa, silikonske bretele prepletene preko ramena i leđa, pogrešne frizure, neprimerena šminka... Mogla bih do prekosutra da nabrajam svima nama dobro poznat repertoar. 
I zato izdvajam najlepše Emine kombinacije,  mladalačke a elegantne, efektne a bez preterivanja i kinđurenja, savršene i primerene jednom takvom događaju. Šta vi kažete?



14 comments:

  1. nije moj fazon, ali je mnogo slatka, sarmantna

    ReplyDelete
  2. She looks really nice! I love her style

    ReplyDelete
  3. im a big fan of her love the photos

    xoxo,
    http://sequinedfrosting.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Slatka i šarmantna! Dobro nosi svoj stil!

    ReplyDelete
  5. Slatka je, na nekim slikama je ne bih ni prepoznala :)

    ReplyDelete
  6. I've been seeing Emma Roberts everywhere lately! Her style has evolved so much recently. Great post!

    ReplyDelete
  7. Da, slazem se sa tim za maturu, ove haljine su bas lepe i idu za takvu priliku

    ReplyDelete
  8. she's amazing. i love all of these. Thrilled I found your blog. I'm a new follower, I hope you will as well. I started my blog a little over a month ago. It's all about celebrity fashion from the point of view of an LA stylist. Stop by to see multiple post a day on all the latest celebrity fashion news and check out pictures from the fall/winter preview I attended yesterday in Beverly Hills. Would love your support. xoxo

    www.fashboulevard.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. love her style!

    http://turquoiseandteale.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. i really like her style and love all these looks some people criticize her and don't see anything special but she doesn't need to start trends or go all wild to look interesting i love her style!

    giveaway on my blog!

    http://kc-citystyle.blogspot.com/2011/04/giveaway.html

    ReplyDelete
  11. Malo bih redukovala poneki model haljine,da se radi o mom stilu :) Ali,generalno,nije los izbor za takvu jednu priliku,pogotovo sto se slazem sa tvojim stavkama u opisu posta :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...