Thursday, February 28, 2013

Black dresses and something more

Ovaj četvrtak je na neki način rezervisan za crnu boju i neiscrpnu mogućnost inspiracije koju ona donosi. Tu je mala crna haljina u čak dve varijacije na temu. Tufnice, čipka i falte... primamljivo, zar ne? Pored pomalo konzervativne i zatvorene klasične haljine na tufnice tu je i nešto zavodljivija haljina sa otvorenim ljeđima koju krasi crna čipka. I kao šlag na torti mala suknja u kombinaciji crne i zelene sa ukrasom od čipke i rajsfešlusa koji vizuelno sužava figuru. 

***
Za sve informacije u vezi poručivanja možete me kontaktirati putem mejla lovestylemagicshop@gmail.com ili FB stranice Love Style Magic by Dubravka.


Thursday, February 21, 2013

Waiting for spring

Četvrtak je, i kao što sam obećala u prethodnom postu vreme je za nove kreacije! Danas su tu narandžasta suknja, bluza u color block fazonu i predivna haljina od čipke. Više slika i detalje u vezi modela možete videti na facebook stranici Love Style Magic. 


***
Za sve informacije u vezi poručivanja možete me kontaktirati putem mejla lovestylemagicshop@gmail.com ili FB stranice Love Style Magic by Dubravka.

Thursday, February 14, 2013

LoveStyleMagic

Pre nešto više od dve godine imala sam jednu želju, jednu ideju i jedno dato obećanje kako sebi tako i dragim ljudima. Od tog trenutka prošlo je dosta vremena ali želja je i dalje tu, ideje su se razbuktale a kako se bliži druga godina postojanja bloga pravo je vreme da se dato obećanje pretoči u stvarnost i da blog dobije jednu ozbiljniji dimenziju.
Sa ponosom vam prestavljam novi segment na blogu posvećen prodaji unikatno šivene odeće! Naime, od danas vas svakog četvrtka na blogu i facebook stranici Love Style Magic očekuju nove kreacije namenjene svima vama koji želite nešto drugačije, a opet u trendu, nešto ženstveno i  moderno, a opet dovoljno različito i posebno, nešto što verovatno nećete videti na svakoj drugoj devojci u gradu.
Svaki komad odeće nastao je kao rezultat znanja, ideja i zajedničkog rada moje mame i mene, pri čemu se naročito vodilo računa pri odabiru tkanina i kvalitetu izrade. Nadam se da ćete uživati u njima onoliko koliko smo mi uživale praveći ih. A sada reč prepuštam vama...

***

Za sve informacije u vezi poručivanja možete me kontaktirati putem mejla lovestylemagicshop@gmail.com ili FB stranice Love Style Magic by Dubravka.


Thursday, February 7, 2013

Spring dresses 2013 - High vs low

Nakon dužeg vremena ponovo high vs low post. Ovaj put na su na meniju haljine za proleće/leto 2013. Mnogo prugica, uzanih haljina, haljina u color-block maniru, jednostavnih krojeva...a sve što je potrebno je izabrati omiljeni par. Da li možete da se odličite? :)

Givenchy vs Mango
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...