Saturday, December 29, 2012

Retro chic 137

Nepisano je pravilo da je decembar na neki način mesec kada se sumiraju utisci, međutim ne mora uvek biti tako. Ponekad može biti odlična prilika za upuštanje u neke nove i drugačije poduhvate, prilika za nova i uzbudljiva iskustva. Upravo takav je i moj decembar, što je na neki način i razlog mog velikog odsustva u blogosferi, no da ne dužim...

Jedan meni veoma važan projekat na kom se između ostalog radilo ovog meseca je i prvi editorijal za online magazine STYLE.RS. U pitanju je jedna romantična i veoma bajkovita priča koju je zabeležila svima dobro poznata Jovana (Mess in my closet). Sjajno iskustvo i još bolja ekipa koju su činili divna Maja Stevanić (model modne agencije Orea iz Novog Sada),  Katarina Rot-Sum (make up disagner), Marko (hair designer), Tanja Đorđević (editor in cheif), i moja malenkos u ulozi stiliste.
A ovako izgleda rezultat... Uživajte!

Thursday, December 6, 2012

Fashion overdose II

Postovi posvećeni trendovima obično počinju sa preporukama, željama, obasjani divljenjem i uzdasima. Ovaj post neće biti takav. Naprotiv. Biće ovo jedan antipost, post sa pregledom desetak trendi stvari koje bi trebalo zaobići u širokom luku, naročito u narednom periodu kada kreće sezona rasprodaja i popusta. Sve u svemu još jedan post u tuhu modnog predoziranja (sećate li se posta Fashion overdose).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...