Wednesday, October 31, 2012

Best fall coats 2012/2013

Ne volim mnogo zimu, ali zimske kapute zato obožavam, te ovaj post posvećujem njima i najinteresantnijim trendovima. Kako je kalasika uvek ok, nju ovaj put preskačem, zadržaću se na onim pomalo neobičnim i drugačijim kaputima. Dok sam pripremala prethodni post posvećen trendovima (klik, klik), shvatila sam da ipak treba jedan poseban samo o kaputima, a jučerašnji sneg na Vencu me je dodatno motivisao da što pre završim, te se pred vama nalazi 10 po meni najzanimljivijih trendova kada su kaputi u pitanju.

***

1.Color blok  - Za početak nešto potpuno ludo i neočekivano, višebojni kaput koji pored boja kombinuje i više različitih teksutra zahvaljujući elementima od krzna. U dve reči, efektno i ušuškano.

Wednesday, October 17, 2012

Are you ready for fall 2012?

Da li ste spremne za jesen?! Nakon što smo se detaljno upoznale sa sezonskim bojama prelezimo na pregled od davdesetak meni najzanimljivijih stilova koji mogu poslužiti kao šoping vodič. Pa da krenemo...

***

1. Naglašeni kukovi - Iako je u ženskoj prirodi duboko ukorenjena težnja za sakrivanjem kukova, u poslednje vreme modna preporuka je da se oni istaknu i naglase. Naravno, ne bilo kako, već na takav način da se istovremeno naglasi i struk i upravo taj kontrast između vizuelno uzanog struka i bujnih kukova naglašava figuru što je čini veoma ženstvenom i zavodljivom te u tom maniru jedna haljina krojena po ovom receptu može biti više nego odličan recept.

Friday, October 12, 2012

Fall dresses 2012 - High vs low

Prošlo je dosta vremena od poslednjeg high vs low posta. Taman dovoljno da se izdvoje novi original i look-alike kandidati. Ono što se meni učinilo najzanimljivijim su haljine na temu baroka, pre svega one inspirisane Dolce & Gabbana modelima, zatim haljine od žakara, specijalne tkanine koja se tka na razboju, haljine od tkanina sa kaleodoskopski efektima u pogledu dezena, zatim one gde se kombinuju jarka boja i čipka, kao i haljine sa ukrasima od kristala i perja, manje više najzanimljiviji trendovi za ovu jesen i zimu. Iako svaki od ovih trendova ima veoma raznovrsnu ponudu u današnjem postu pogledajte deset najinteresantnijih parova.

Dolce & Gabbana vs River Island
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...