Monday, May 28, 2012

Wrapped in Merino

Danas obaramo rekorde! Spremni? :)
A o čemu se radi... Kompanija Woolmark, koja je poznata po kvalitetnim proizvodima od vune, organizovala je akciju kojom želi da obori svetski rekord u kreiranju najvećeg društvenog šala. Sve što je potrebno je malo inspiracije i želja za obaranjem rekorda, a tu su naravno i interesantne nagrade za najsrećnije učesnike.
Svi zainteresovani se mogu oprobati u svojim dizajnerskim sposobnostima odlaskom na sajt www.wrappedinmerino.com ili na fb stranicu We Love Wool, pokrenuti aplikaciju, birati stil, dezene i boje, stvoriti svoj jedinstven segment šala i na taj način doprineti obaranju svetskog rekorda. Naravno, krecije je moguće deliti sa prijateljima putem Facebooka, Pinteresta i Twittera. Zvuči zanimljivo, zar ne? A da bi bilo još zanimljivije svi učesnici ulaze u trku za nagrade među kojima se pored osam modnih paketa iznenađenja, kvalitetnih Merino marama nalaze i Net-A-Porter vaučeri u vrednosti od UK £150.




Friday, May 25, 2012

Under the sea

Kiša se ovih dana ne šali, i ako nastavi u istom maniru uskoro ćemo svi pevati Under the see, under the see... a u tom slučaju će nam biti neophodna osnovna oprema, te proverite da li ste nabavili malo školjki, po nekog pužića, nekoliko morskih zvezda, i obavezni prstohvat sedefa da sve učini blistavijim i lepšim. Šalu na stranu, ali sva ova voda i kiša su me podsetile na ovaj prethodni post, tako da je danas u nastavku slede najinteresantnije cipele, torbe i detalji inspirisani ovim trendom i podvodnim motivima.

Alexander McQueen

Monday, May 21, 2012

Summer shoes 2012 - High vs low fashion

Posle dužeg vremena ponovo jedan high vs low fashion post. Ponovo je u pitanju obuća, a na meti su Charlotte Olympia, Christian Louboutin, Celine, Prada, i tako redom,a u stopu ih prate njihovi večiti sedbenici Zara, Mango, Aldo i ostali. Ne znam da li mi se čini li predstavnici low kategorije postaju sve hrabriji i hrabriji u ostvarivanju svojih ideja...U svakom slučaju prosudite sami :)

Charlotte Olympia vs Stradivarius

Thursday, May 17, 2012

Chanel's Versailles Girls

Lepotu ponekad nije moguće definisati rečima. Uvek postoji mogućnost da joj pogrešnim rečima damo pogrešno obličje. Ponekad je najbolje pustiti drugim čulima da je spznaju i sponatno oblikuju, nižući asocijacije jednu za drugom dajući joj konačnu definiciju. Upravo je to najbolji recept kada je reč o ovoj kolekciji jer fotografije iz bekstejdža pričaju jednu priču koja se ne može ispričati postojećim rečima... 

Friday, May 4, 2012

That's love

Dan za pamćenje. Blogerska pauza od nedelju dana. Sređivanje utisaka. Nedelja koja je brzo proletela. Nestrpljenje i iščekivanje fotografija. I konačno su tu, da ispričaju priču koja je počela pre nekoliko godina. Haljina pravljena specijalno po želji, pregršt sunca, ljubav u vazduhu i on u svom najboljem izdanju. Nedostaju mi reči, dovoljno lepe i zato neka slike govore umesto mene...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...