Thursday, March 22, 2012

Prezentacija studija mode i dizajna na IED-u u Dizajn Hotelu


Danas jedna vest, namenjena svima vama koji se prepoznaju u sledećim redovima. Zanima vas moda, želite da se bavite dizajnom, sami ste već pravili nakit ili imate svoj modni blog i sanjate da budete modni stilista... Ako se prepoznajete dođite na prezentaciju gde ćete imati priliku da čujete sve što vas zanima o programima mode, dizajna, vizuelnih umetnosti i menadžmenta u umetnosti na prestižnom italijanskom fakultetu Istituto Europeo di Design IED.

Nemestic Studio iz Novog Sada organizuje ekskluzivnu prezentaciju studija mode  i dizajna u evropskim prestonicama koja će se odžati 31.03.2012. u 17h u Dizajn Hotelu u Beogradu.


IED ima svoja predstavništva u Italiji (Milano, Rim, Torino, Venecija, Kaligari, Firenca), Španiji (Madrid i Barselona) i Brazilu (Sao Paolo) gde se može studirati na lokalnom jeziku ili na engleskom. Ponudu upotpunjuje veliki broj specifičnih kurseva. Samo neki od njih su modni dizajn, dizajn enterijera, industrijski dizajn, grafički dizajn, dizajn automobila, modni stilista, 3d animacija, advertajzing, fotografija, medija dizajn i još mnogo različitih smerova.

Prezentaciju će voditi admisioni menadžer Evropskog Instituta za Dizajn (IED) Susanne Valle koja tom prilikom poziva sve zaintereovane da ponesu svoj portfolio na prezentaciju gde će vršiti i savetovanje studenata o tome kako napraviti ili prepraviti portfolio. Tema prezentacije će biti predstavljanje studijskih programa IED-a ali i aktuelnog konkursa za stipendije na osnovnim studijama.

Prezentacija je osmišljena kao interaktivno predavanje gde će učesnici na listu mesta moći da pitaju sve što ih interesuje vezano za upis, pripremu portfolia i projekata za stipendije kao i da se oprobaju u nekim kreativnim veštinama. Na prezentaciji će učesnici imati priliku da učestvuju u kreativnoj radionici Crative Passion.

Zbog ograničenog broja mesta u sali preporučuje se da svi zainteresovani rezervišu svoje mesto tako što će se prijaviti na mail studiranje@nemestic.com i ostaviti svoje ime i prezime. Svi koji su zainteresovani mogu da se prijave i za individualno savetovanje sa Susannom Valle koje bi podrazumevalo konsultacije u vezi sa portfoliom ili projektima kao i dobijanje detaljnijih informacija o samoj školi. Takođe je potreno poneti svoj portfolio ili projekat ukoliko želite konsultacije sa Susannom. Za više informacija možete pozovati na telefon 063/72-44-865.


Datum: 31.03.2012.
Vreme: 17h
Adresa: Dizajn Hotel Queen Astoria, sala Viktoria, na adresi Milovana Milovanovica 1, Beograd
Pogledajte lokaciju hotela ovde. Hotel se nalazi na 400-500m od autobuske i železničke stanice, na 10 minuta od centra grada. Obezbeđen je dovoljan broj parking mesta u hotelu Queen Astoria i Mr President.


16 comments:

  1. Cool... Mada, heheh, za mene je prosao voz :))

    ReplyDelete
  2. Jakooo sam zelela das dodjem, cula sam se i sa Tajanom, ali slavim rrodjus taj dan! :(
    Nadam se da cu tamo u januaru da palim u Milano! HIhihhi

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Ali možeš da čuješ neki koristan savet kako ga napraviti ;) mada to već sigurno znaš:)

      Delete
  4. Edukativno, korisno i zanimljivo! Zašto nisu radili više ovakvih stvari kad sam ja upisivala faks.....

    ReplyDelete
  5. Baš super!
    Šteta, neću biti ni blizu...

    ReplyDelete
  6. Super :) srecno svim polaznicima

    ReplyDelete
  7. love it!!! bravo!

    www.aroundlucia.com
    www.aroundlucia.com

    ReplyDelete
  8. I meni deluje kao jako lepa ideja :)

    ReplyDelete
  9. Super događaj, kreativna radionica me najviše interesuje, ali nisam ja više za studiranje...;)

    ReplyDelete
  10. Zanimljivo zvuci!

    http://style-trigger.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Kako je to divno...šteta što toga nije bilo ranije. Mislim da svakako vrijedi prisustvovati toj prezentaciji!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...