Sunday, March 4, 2012

Denim shirt

Nema ništa novo što bi se moglo reći o teksas košuljama, niti je njihovo nošenje neka velika modna vest. Zapravo, odavno nije. Manje više, svako kod drži do dobre trendseterske reputacije već je uveliko prošetao svoju kombinaciju. Lično se nisam našla među njima, jer koliko god ovakva košulja bila neizostavan deo svakog ormara, toliko neizostavan da bi se skoro mogla smatrati i klasikom, nekako se uvek dešavalo da je elegantno zaobiđem i ostavim za sutra, tačnije malo sutra.
Ali, kako ne volim da mi stvari stoje u ormaru neiskorišćenje, prihvatila sam izazov i u naletu upornosti danas  odmerila snage sa jednom, što ćete imati prilike videti u sledećem postu, već sutra, a do tada uživajte u nekim po meni interesantnim kombinacijama. Tačnije, dve teme i četiri različite mogućnosti, nešto kao odgovor na pitanje Kako nositi teksas košulju. Izazivam vas, izaberite samo jednu :)



Košulja plus farmerice iliti "double denim" što bi rekele naše kolege strani blogeri i dve totalne krajnosti, elegantna i krajnje ženstvena Ulyana, i buntovnica sa stilom Anne Vyalitsyna u spora Misery. Težak izbor, zar ne? Jednako efektne, iako u suštini veoma različite, i zato svoj glas dejem obema. 

Photos: FGR, LSM polyvore

I druga varijanta, teksas košulja u kombinacijis a neobičnom kratkom suknjom, koja je ukrašena metalnim detaljima. Bilo da su srebrni ili zlatni, u smeđem ili crnom kontekstu, teksas košulju podižu na jedan viši nivo koji ne može proći nezapaženo. Ponovo težak izbor, zar ne?
Izabrali? A favorit je...? :)



29 comments:

  1. Ja teksas kosulju najradije oblacim u kombinaciji sa tajicama, a kada bi birala izmedju ove ^^ 2 odabrala bih sa mini suknjicom :)

    Lp :)

    ReplyDelete
  2. Obožavam svoju! To je komad koji stalno nosim! :))


    xoxo
    Antonia

    ReplyDelete
  3. Joj mrzim teksas pogotovo kosulje :)

    ReplyDelete
  4. Meni je ova zadnja fotka sa Limom savrsen nacin kako isfurati
    jeans top!

    http://lartoffashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Druga pobedjuje!!! Adam i Anna su mi presexy u spotu!!!! :)))

    ReplyDelete
  6. Meni je ipak ona moja sto non stop nosim najlepsa :))

    ReplyDelete
  7. Iskreno, ne dopadaju mi se uopšte. I u doba kada se stvarno masovno nosio dupli teksas fazon (obavezna jakna i farmerke) nisam nosila košulju. Nosim suknju ponekad, ostala mi je kao prelepo sećanje jedna osnovnoškolska haljina moje drugarice od tamnog, kvalitetnog teksasa, ali košulja - ne, ne i ne for me.

    ReplyDelete
  8. Must have za leto, a i za svagda!

    http://style-trigger.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Izmedju ove dve kombinacije biram drugu.

    ReplyDelete
  10. Može da izgleda jako efektno ali nemam želju da nabavim jednu:)

    ReplyDelete
  11. Hehe, i ja svoju zaobilazim, što n znači da je neću prošetati jednog dana, imam već neke ideje u glavi mada mi se i ove tvoje sviđaju ;)

    ReplyDelete
  12. U posljednje vrijeme mi se jako sviđa tvoj stil pisanja. Uživam čitajući tvoje postove, a bgm i gledajući ih :)
    Teksas košulju moram priznati da nemam, a kada sam je imala nisam je nosila..planiram je kupiti..samo dok pronađem odgovarajuću :D

    http://ladybug4sunflower.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. I jos nešsto..upravo san sasvim slučajno naletila na tvoj članak na style.rs . Nisam znala d apišeš za njih :)
      Čestitam :)

      Delete
  13. zamisli ja nemam ni jednu vec godinama!!!nameravam to da ispravim narednih dana:))Ne volim bas tu duplu teksas varijantu vise mi se dopada u kontrastu sa ovim elegantnim suknjama,ili pantalonama.

    ReplyDelete
  14. ajme ovako sa zlatnom suknjom mi je predivna! :) heh
    a ja budala nosila sa crnim šorcem, kako boring :) e pa hvala ti na inspiraciji, popravit cu se :P
    ja imam dvije denim kosuljice - jednu trendi h&m i jednu jakoooo staru maminu, i mislim da cu obje moci zadrzat u ormaru godinama! :)

    inwithdnew.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. ja bih teksas kosulju u svakoj varijanti....

    ReplyDelete
  16. Ja volim teksas košulju, i nosim je od osnovne škole...naravno, ne po svaku cenu i ne u svakoj kombinaciji, ali je tu da se nađe za neko casual izdanje ;))

    ReplyDelete
  17. Meni se najvise dopada sa sljokavim helankama/pantalonama .. Ali nigdje ne mogu da nadjem lijepu teksas kosulju, koju god da sam vidjela izgleda mi jeftino :-(

    ReplyDelete
  18. Svidja mi se predlog sa suknjom , mada ja teksas nikad ne odbijam u bilo kojoj formi :)

    ReplyDelete
  19. Dopada mi se i jedna i druga varijanta ali sam ja licno vise za malo rock varijantu za pantalonama,bajkerskim cizmama i detaljcicima :-)

    ReplyDelete
  20. Hmm, averziju prema duplom denimu imam od ranih 2000ih. Ali u kombinaciji sa nekom urnebesno zenstvenom suknjom, maksi ili kratkom, savrseno!

    ReplyDelete
  21. Poslednja! :) I ona gde je ona zaskočila onog na sred ulice! :D Super su ti kombinacije u Polyvore-u!

    ReplyDelete
  22. prva ..definitivno prva....vec duze vreme pokusavam da nadjem savrsenu "double denim" kombinaciju....ali ne znam....nekako mi ne ide...mada ko zna ;)

    ReplyDelete
  23. nisam ljubitelj teksas kosulja,ali u ovim kombinacijama mi se dopada :P

    ReplyDelete
  24. znaci kombinovala bi je uz Balmain suknju hahahahaha,odma :)))) nisam ni ja ljubitelj teksas kosulja,nikad ih nisam nosila,mozda u osnovnoj

    ReplyDelete
  25. uvijek me mucilo kako izvesti denim na denim... nikako da se ohrabrim. a ova kombinacija traper kosulje i zlatne suknje.... oooooo... predobro!

    ReplyDelete
  26. obozavam ih, i nikako da nadjem svoju staru, moracu da kupim novu, bzv...;) uvek su mi sladje one vintafe! koje kombinacije...:)

    ReplyDelete
  27. Znaš li ti koji si ti trendseter? :D Ja sam izvukla ovako nešto iz ormara, sva srećna kako sam smislila originalnu kombinaciju, pre 2 dana, i sad vidim da sam to kod tebe videla pre 15 dana! :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahha, baš sam ti ja trendseterka:D kasnim za ovim trendom dobre dve godine :) a šta drugo da radiš sa košuljom, uzana suknja, široka suknja, farke, ili pantalone, nema tu neke originalnosti,kao da se može ne znam šta novo smisliti :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...