Friday, November 18, 2011

Explore your style with LOOKLET!

Nova zanimacija je tu, Looklet. Sjajna preporuka za sve one koji:

  1. ...žele da istraže svoj stil,
  2. ...one koji ovih hladnih dana imaju višak vremena,
  3. ...i naravno, za sve aktivne prokrastinatore :)
pa ako se pronalazite u jednoj od gore navedenih kategorija ne propustite da napravite profil, zabava je zagarantovana. Sajt nudi mogućnost virtuelnog stilizovanja i kreiranja lookova koristeći dizajenersku garderobu, uz mogućnost biranja modela i ambijenta, tako da svoju kombinaciju možete smestiti na naslovnu stranu magazina, na ulicu Pariza, modnu pistu ili šta već poželite.

UPOZORENJE!!!
Koristiti pažljivo.  Rizik od razvijanja zavisnosti - veoma visok :)

I sama sam se malo zanimala, a ostatak možete pogledati na profilu koji se nalazi ovde.

Wednesday, November 16, 2011

High vs low fashion

High vs low fashion iliti visoka moda i njeni pristupačniji sledbenici.
Uvek psotoji polazna ideja, u ovom slučaju nije važno ni da li je originalna ili stara reciklirana, važno je da je u datom trentuku zanimljiva i veoma poželjna. A kako svaka devojka voli cipele i kako većina devojka voli da bude u trendu, potrebni su mnoge karike u lancu sačinjenom od polazne ideje i svih onih inspired by karika (da ne upotrebim onu drugu reč koja ne zvuči tako lepo) kako bi do svake devojke koja voli cipele u trendu stigla njoj odgovarajuća karika iz tog neobičnog modnog lanca. A kako to izgleda u praksi...


Givanchy vs Mango

Friday, November 11, 2011

Aquatic fantasy

Sedefasto, nežno, lelujavo, umirujuće, opuštajuće a zatim uzburkano i mračno, i onda opet tiho i lagano, puno života, senki i prozračne svetlosti koja se probija i osvaja vodeno prostranstvo, a sve to pretočeno u modnu bajku. Svet školjki, korala, morskih grebenova, zvezdi, sipa i meduza, uzburkanih talasa i nežne morske pene su inspirisali dizajnere, a rezultat je ništa manje nego očaravajući...
Četiri dizajnera, četiri potpuno različite priče, i četiri stila koja se ne mogu porediti jer je svaki modna fantazija za sebe.

Sarah Burton za Alexander Mcqueen

Monday, November 7, 2011

Most wanted

Sa svakom promenom modne sezone prirodno kreću i novi editorijali, a ono što polako primetimo je činjenica da su neke kreacije zastupljenije. Stilisti su zaljubljeni u njih i iznova i iznova ih biraju. A evo i favorita ove sezone.

Lanvin - neobične haljine nežnih boja su odmah privukle pažnju na sebe

Wednesday, November 2, 2011

Shoes of the year


Verujem da nema devojke koja bar na sekund nije poželela jedne od ovih cipela!  Iako su neverovatno različite ipak ipak imaju nešto zajedničko. A na pitanje šta je to zajedničko elegantnim crnim salonkama iz Zare i glomaznim i pomalo nezgrapnim Lita cipelama u ovom postu ću pokušati da pronađem odgovor. Svi smo primetili njihovu ogomnu popularnost i kolektivno oduševljenje istim u toku proteklih godinu dana i skladu sa tim slobodno ih možemo proglasiti cipelama godine, zar ne? :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...