Friday, May 6, 2011

Fashioncamp




Zamislite događaj gde se na jednom mestu okupljaju modni dizajneri, blogeri, novinari, svi ljubitelji mode. Zamislite kako svi udruženi izlažu svoje ideje, predstavljaju projekte, raspravljaju i tragaju za odgovirma na pitanje mode koja dolazi. Zamislite uzbuđenje i zadovoljstvo zajedničkog rada i traganja za najboljim idejama, deljenja znanja u divnom okruženju, i učestvovanja u različitim radionicama i drugim manifestacijama organizovanih za sve kojima je moda važan deo života. Zamislite sve to i dobićete odgovr na pitanje šta je to Fashioncamp.

Fashioncamp je dvodnevna konferencija koja upravo obuhvata sve to, sa ciljem istraživanja i upoređivanja strateških ciljeva u modnoj industriji, analizirnja novih tehnologija i etičkih principa i davanje odgovora na pitanje budućeg razvoja mode.


Ova konferencija je prvi put održana prošle godine u Milanu, a ideja dolazi iz Njujorka gde je Fashioncamp prvi put i održan pre samo dve godine. Njen veliki uspeh je bio odlična uvertira za novu ediciju koja će se održati u junu ove godine. Interesantni blogeri, zanimljivi dizajneri i mnogi drugi će po principu BarCamp-a prezentovati svoje blogove, projekte, ideje a među njima se nalazi i Tatjana Đorđević, urednica našeg sada već dobro poznatog online časopisa style.rs, čiji sam i ja saradnik,  i magazin bloga All nice in Milan koji postoji od 2007. godine sa ciljem promovisanja lepih stvari u Milanu. Ovom prilikom na Fashioncamp-u kroz temu "Between fashion bloggers and journalist", zaljubljenici mode će imati priliku da se upoznaju i sa ovim projektima.
  



What is the Fashioncamp? It is two days non-conference where profesional fashion designers, innovators, bllogers, big brands, fashion lovers meet, share, teach and discuss about future of fashion. Fashioncamp is planned as BarCamp where designers, bloggers and others will present their projects and ideas, and one of the perticipants is Tatjana Djordjevic, editor of our now well-known online magazine style.rs, where I associate, and magazine blog All nice in Milan that exists since 2007. with the aim of promoting good things in Milan.



15 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...